top of page
Mezinárodní hudební agentura

Hudební producent se speciálním zaměřením na ochranu autorských a uměleckých práv v rámci celého světa, Hudební vydavatelství, Publishing KOBALT, PR agentura, Management, Nahrávací a Filmové studio

Jste hudebník, zpěvák, hudební skupina nebo jiný umělec?

Potom jste sem zřejmě přišli hledat odpovědi na svoje otázky. Využijte tedy tento odkaz vpravo, který je určený právě vám 👉

Hudební produkce

Pomůžeme vám nastartovat vaši hudební kariéru

Poskytujeme komplexní služby všem hudebníkům, od vzniku nahrávek a hudebních klipů až po jejich distribuci a propagaci. Pomůžeme vám nastavit plán k dosažení vašich cílů doma i v zahraničí a zajistíme vše potřebné v jakékoli fázi vašeho projektu. Spolupráce s hudebním producentem, příprava zpěváků a hudebníků, manažerské služby apod. Využijte našich zkušeností a našich partnerů z USA, Velké Británie, Evropy i Ruska. Mezi nejvíce využívané služby patří studiové testy, manažerský den s producentem a produkce nové hudby ve studiu. Více o těchto službách se dočtete pod odkazem níže.

IMG_0098_edited.jpg

V nahrávacím studiu NMR Records vzniklo mnoho domácích i zahraničních nahrávek. Nejde jen o nahrávku. Jde o osobní přístup, cíl a výsledek.

IMG_1629_edited.jpg

Každá fotografie i filmový záběr mají svůj záměr. Využijte našich mnohaletých zkušeností s realizací od scénáře až po hotové dílo a jeho prezentaci.

Singer

Řekněte nám vaše cíle a my vám zajistíme kompletní management od plánu, designu, hudební produkce až po konečnou realizaci. Naše rady vám šetří čas i peníze.

1J7A0896_edited.png

Být vidět je u hudebníků specifická podmínka. Zajistíme nejen tiskové konference, články a média, ale i poradenství v plánování a sociálních sítích se zaměřením na správný cíl.

Production

Hudební vydavatelství

Nechejte vaši hudbu vydělávat s námi

Chcete efektivně a úspěšně vydat vaše hudební dílo? Nabízíme umělcům nejen celosvětovou registraci a vydání jejich uměleckých děl, ale i ošetření uměleckých práv v rámci celého světa, a to v exkluzivní spolupráci s anglickým vydavatelstvím KYCKER v Londýně. Zajišťujeme ochranu a monetizaci - tedy poplatky nejen z médií ale i internetu a sociálních sítí. Vydáváme hudební díla na všech světových sítích a portálech s přípravou playlistů a další podpory. Nabízíme i PR, reklamu a podporu šíření Vašich děl. Vyzkoušejte naše první celosvětové vydavatelství, které zachovává umělcům 100% výnosy z jejich děl!!! Čtěte více pod odkazem níže.

Snímek obrazovky 2024-01-14 v 13.20.24.png
Label
Publishing

Nemoros/Kobalt Publishing

Budoucnost hudebního skladatele začíná u nás

Jako partner mezinárodní společnosti KOBALT nabízíme hudebníkům a skladatelům možnost registrace autorských děl v katalogu významné americké společnosti, se skutečným zajištěním ochrany autorského práva v rámci celého světa. Zabýváme se nejen výběry autorských poplatků z koncertů, veřejných médií a digitálních sítí, ale primárně aktivním licencováním hudby do zahraničních produkcí, filmových studií, reklamních agentur a dalším umělcům. Publishing je základním partnerem každého autora a cestou k zajištění dalších příjmů, mezinárodní spolupráce a úspěchu. Více informací najdete pod odkazem níže.

Screen%252520Shot%2525202020-08-07%25252
gb_200x133.png

Nigel LOWIS

Král soulu, více než 14 milionů prodaných nahrávek, držitel mnoha zlatých a platinových desek, spolupráce s významnými umělci, jako Mariah Carey, Quincy Jones, Stevie Wonder, David Morales a mnoho dalších . . .

Vidas.jpg
cz_200x300.jpg

Jiří VIDASOV

Skladatel a pianista s více jak 100 singly na kontě zejména stylu Neo-soul, hip-hop a jazz. Exkluzivní spolupráce s Nemoros Publishing. Spolupráce s Dan Bárta, En.dru, Top Dream Company, Varhan Ochestrovič Bauer, TyNikdy Label a další. 

square7_Small_edited_edited_edited.jpg
sk_200x133.png

Soňa KILIÁNOVÁ

Skladatelka spolupracující se skladateli a hudebními producenty v několika zemích, skládá pro umělce, film a televizní tvorbu v mnoha jazycích.

Snímek obrazovky 2021-04-21 v 16.12_edit
gb_200x133.png

Brian Steven HARRIS

Hudební producent a spoluautor mnoha úspěšných singlů, spolupracuje s významnými skladateli a umělci zejména z UK, USA i zemí Evropy, aktivní spolupráce s Nemoros

IMG_2358%20(kopie)_edited.jpg
gb_200x300.jpg

Andrew MURRAY

Brilantní klavírista a skladatel s mnoha úspěšnými hity v Anglii i Německu, hity pro X Factor a spolupráce s umělci jako John Legend, Lady Gaga, Alicia Keys a mnoho dalších . . .

IMG_6878_edited.jpg
cz_200x300.jpg

Tereza RAYS

Kytaristka, zpěvačka a autorka mnoha mezinárodních singlů ve stylu Rock a Funk, ve spolupráci s Nemoros Group získala za svoji tvorbu mnoho ocenění včetně alba měsíce v USA, nebo za Trilogy 2020 v Anglii.

Snímek obrazovky 2023-07-23 v 19.11_edit
Snímek obrazovky 2023-07-23 v 19.19_edited.jpg

Bobi SERAFIMO

Multiinstrumentalista a filmový skladatel, jazzový a bluesový umělec. Vydal několik alb v USA se slavnými umělci. Skladatel pro nejslavnější hvězdy na Balkáně, píše hudbu pro americký a Indický film.

Dali_Mraz3_edited.png
cz_200x300.jpg

Dalibor MRÁZ

Bubeník a hudební skladatel, zakladatel bubenické školy drumtrainer, ve spolupráci s Nemoros Group vydal svoje exkluzivní debutové album LEVEL 25.

. . . a mnoho dalších

Hudební klipy

DSC01608.JPG
Specifické odvětví vyžaduje originální řešení

Hudební videa jsou zcela odlišná od jiných videí a filmů. Mají svoje specifika a jejich úspěšnost je přímo závislá na jejich zpracování. Naše mnohaleté zkušenosti v natáčení hudebních videí doma i v zahraničí nás přivedly až k velmi úspěšným videím s mnohamiliónovými shlédnutími, či uznáním za filmové dílo v zahraničí.

Nabízíme vám pomoc v libovolné části vašeho projektu, s přípravou scénáře, natáčením, střihem i post produkcí, speciálními efekty i vydáním hudebního videa a reklamou. O všech možnostech a detailech natáčení se dozvíte více pod odkazem níže 👇👇👇

IMG_0211.jpeg

Nahrávací studio

Zcela nové nahrávací studio NMR records jsme pro vás nyní otevřeli v centru Prahy, jen kousek nad národním muzeem u Václavského náměstí. Moderní digitální studio nyní nabízí mnoho nových služeb nejvyšší kvality, zpracování foto, videa i zvuku, včetně prostorového zvuku v systému DOLBY a nově i nejmodernější Dolby ATMOS.

Workshopy

IMG_1187 2.jpeg

Nabízíme individuální i skupinové workshopy zaměřené na zpěv, kreativní ovládání hudebních nástrojů, komponování hudby, digitální zpracování zvuku a také workshopy spojené s managementem hudebníka jako booking, image, choreografie, PR, správa sociálních sítí se zaměřením na hudbu a další. Přečtěte si o nás více  . . . . 👇👇👇

Rádio BLOODSTREAM

Anglické rádio Bloodstream zaměřené zejména na tvrdší světovou hudbu je nyní exkluzivně zastupované naší agenturou a do programu rádia jsou zařazeny i pravidelné české programy. Poslouchejte rádio s více jak milionem posluchačů měsíčně a kontaktujte nás ohledně spolupráce.
unnamed.jpg

Vzdělávání, moderní věda

Východoevropské centrum základního výzkumu pod našim vedením zajišťuje šíření vzdělávání v rámci mezinárodní spolupráce mnoha zemí a jsme vydavatelem mezinárodního vědeckého časopisu "Moderní vědy" obsahujícího mnoho vědeckých prací a článků. Více zjistíte na stránce EECFR a pod odkazy v Menu stránky a níže.
News

NOVINKY

Snímek obrazovky 2023-10-22 v 22.14_edit

Nový singl "I'm Done" mluví zcela jasně!

Electric Lady nahrála v Anglii svůj nový singl s příznačným názvem "Mám toho dost". Je to silné, je to srozumitelné, je to zábavné a je to pro všechny. Užijte si nový singl na všech sítích

P1666443.jpg

Tortona Design week v Itálii

Agentura Nemoros a Electric Lady podpořili nový koncept "MELODIZE" digtální výuku hudby a komponování skladeb, určený pro děti školního věku. Electric Lady podpořila tuto novodobou myšlenku nejen svým koncertem v Miláně, ale i vlastními nahrávkami obsaženými v aplikaci.

Snímek obrazovky 2023-01-01 v 16.21.26.png

TRILOGY2020 ohodnocena v Anglii

Influenza - třetí díl hudební trilogie byla vybrána na přehlídku nejlepších krátkých filmů v Anglii. Trilogy 2020 natolik nadchla filmovou porotu, že na festivalu v Sheffieldu byla promítána kompletní a sklidila u odborné veřejnosti obrovské uznání.

Snímek obrazovky 2023-10-22 v 22.27.35.png

Electric Lady a Kontrafakt v O2 Aréně

Electric Lady zahajovala i zakončovala skvělou koncertní show skupiny Kontrafakt v O2 aréně. Design navrhnul Martin Hruška a bylo se na co dívat. Pro Electric Lady to byl i skvělý křest její nové kytary PIA od IBANEZ.

Snímek obrazovky 2022-12-31 v 19.08.50.png

Electric Lady a Scott Henderson v Polsku

Electric Lady odehrála společné koncerty s kytarovou legendou Scottem Hendersonem v rámci svojí koncertní tour v Polsku. "Miluji Electric Lady, předvedla fantastickou show" prohlásil Scott Henderson po koncertě.

IMG_3616_edited.jpg

Mezinárodní setkání producentů v Los Angeles

Nemoros se zúčastnil setkání hudebních producentů a promotérů z Ameriky a Evropy, pořádaný v Los Angeles v USA. Řešila se témata budoucnosti hudebního průmyslu i spolupráce. Shlédněte více v galerii 👇

clipart1187362.png
clipart1187362.png

STUDIO
LIVE

Právě vychází série tří videoklipů studio live Electric Lady z produkce NEMOROS

ImDone_edited.jpg

NAŠE HISTORIE

Chcete se o nás dozvědět více? Zde najdete všechny zajímavé události z historie naší hudebně produkční skupiny. 

Podpis smlouvy s anglickým skladatelem Nigel LOWIS

Anglický skladatel a hudební producent Nigel LOWIS uzavřel s NEMOROS exkluzivní smlouvu na Publishing KOBALT a spolupracuje s NEMOROS na nových hudebních projektech.

Podepsána smlouva s KOBALT

Nemoros se stal mezinárodním Publisherem uzavřením smlouvy s jednou z nejvýznamnějších světových společností Music Publishing KOBALT

Spolupráce ČR a UK, Nemoros a A. Murray

Nemoros rozšiřuje svoji zahraniční činnost velmi blízkou spoluprací s anglickým skladatelem a pianistou Andrew Murray. Vznikají první mezinárodní singly.

Reference

Josef VOJTEK

pepa-vojtek_edited.jpg

Rockový zpěvák skupiny KABÁT

Po celou dobu naší spolupráce na mě Roman Rossi působil jako pohodový člověk, který se vždy choval jako absolutní profík. Co jsme si řekli, to platilo a toho si v dnešní době obzvláště cením. Proto jsem souhlasil i s další spoluprací, na kterou se těším.

100 na 100

Snímek obrazovky 2023-06-25 v 14.10.19.png

Martin Židlík - kapelník skupiny

Naše třetí album Blbej ro(c)k jsme publikovali prostřednictvím agentury Nemoros. Spolupráce s Romanem Rossim nám otevřela oči v oblastech hudební produkce a publikování hudby. Třetí album si vede nesrovnatelně lépe, než dvě předchozí, právě díky Romanovi a agentuře Nemoros. Roman Rossi je profesionál a my si vážíme spolupráce s ním.

Dipl. um Ilona REDLOVÁ

Foto-Ilona-R%C3%A9dlov%C3%A1-717x1024_ed

Operní umělkyně a ředitelka Hlas Česka

S agenturou Nemoros spolupracuji již třetím rokem. Vážím si profesionality a také dodržení slova. Což je v dnešní době nejcennější. Pro vítěze, naší pěvecké soutěže, měla vždy krásné a hodnotné ceny a pro některé z nich byla spolupráce s touto agenturou odrazovým můstkem k splnění jejich snu. Velké díky patří, řediteli této agentury, Romanovi Rossi.

Dalibor MRÁZ

Dali_Mraz3.jpg

Skladatel bubeník a zakladatel DrumTrainer

Roman s agenturou NEMOROS vložil důvěru v mé projekty a pomohl mi je nastartovat. Projekt DrumTrainer by bez jeho pomoci neexistoval. Moc to pro mě znamená.

Tereza RAYS

ELE_ibanez_PROMOPHOTO2_edited.jpg

Zpěvačka a kytaristka  zvaná Electric Lady

Po 15 letech jsem našla první hudební agenturu, která jen neslibuje, ale koná! Oceňuji výborné manažerské schopnosti a vedení, jsem velice vděčná za příležitosti a výsledky, kterým bych sama nikdy nedosáhla. Ave Nemoros 😀

Diana Kucherenko

Snímek obrazovky 2023-06-25 v 22.16.41.png

Kandidát věd a ředitelka vědeckého institutu Kyjev

Roman Rossi se zasloužil o významný rozvoj našich mezinárodních vztahů a jen díky jeho agentuře existuje i mezinárodní vědecký časopis "Modern science". Naše vědecká obec si velmi váží této významné a spolehlivé spolupráce.

Máte zájem dostávat informace o nových hudebních událostech, workshopech a výhodných nabídkách? Vyplňte formulář pod tímto odkazem 👇 👇 👇 👇 👇 👇

Chcete-li se spojit s managementem NEMOROS GROUP, vyplňte formulář pod tímto odkazem: 👇 👇 👇 👇 👇 👇

Vyplnění kontaktního formuláře vám zajistí registraci vašeho požadavku v našem systému a spolehlivé přiřazení správné odpovědné osobě. E-mailová komunikace nemusí vždy dorazit do správných rukou. Pokud i přesto upřednostňujete e-mailovou komunikaci, využijte tyto adresy:

publishing@nemoros.cz - dotazy ohledně Publishingu

produkce@nemoros.cz - dotazy  na produkci a služby

studio@nemoros.cz - nahrávací a filmové studio, vydavatelství

Pro písemnou komunikaci a zasílání dokumentů se domluvte s odpovědnou osobou na poštovní adrese, pokud již jste v kontaktu, nebo odešlete poštu na adresu kanceláře v ČR::

NMR records s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1

bottom of page